Succesvol Creëren

Succesvol Creëren Training

Droom jij ook weleens weg over succes? Succes is wanneer dingen bijna als vanzelf gaan, je zit in de flow en dromen worden werkelijkheid. Verlaat Financiën & Innovatie heeft een methode ontwikkeld waarmee je dromen omzet in werkelijkheid.  In deze 1-daagse trainingsdag leer je hoe je eindeloos kunt creëren wat je wilt. Er staat deze dag  een methode centraal die heel effectief is als het gaat om creëren: de Succesvol Creëren Methode (SCM). We creëren elke  dag op het werk en privé: een beleidsnota, een moeilijk gesprek,  een belangrijke presentatie, een bevredigende relatie met je partner, een nieuwe wending in je werk etc. Maar hoe kunnen we hierin succesvol zijn? Deze dag is interessant voor iedereen die meer succes wil in het creëren van die zaken die belangrijk zijn in je leven. We gaan daarbij uit van denken in mogelijkheden en een doe-het-zelf-aanpak.
De kern van onze aanpak is een aangepaste NLP methode (neuro linguïstisch programmeren). Deze methode gaat uit van vijf aspecten van onszelf: de dromer, de doener/optimist en de criticus/adviseur. Door deze aspecten  uit elkaar te trekken  en ze in de ruimte neer te zetten ontstaat een boeiend schouwspel. Wat wil de dromer? Wat kan de doener daar mee?  Wat zegt de criticus/adviseur en hoe gaan we daar mee om?  Kunnen we de criticus ook zien als diegene die voor diepgang en kwaliteit zorgt en dus niet tegenover ons staat maar met ons verder wil komen? Je verkent alle aspecten aan de hand van een eigen vraag. Zo word je je bewust van je eigen patronen en: je komt in actie.  Als toefje op het toetje worden er twee wildcards getrokken om je inzichten op een bijzondere manier nog te verdiepen.

Deze dag is een intensieve en inspirerende dag. De uitkomsten worden door jou zelf bepaald, het is jouw droom, het is jouw creatie. De trainer reikt de instrumenten aan, en stuurt hier en daar wat bij indien nodig. Concrete resultaten zijn: verbeelding van je droom (bv schilderij), een stappenplan/actielijst, een totaal andere mindset en misschien wel het belangrijkste de doe-het-zelf-aanpak: wat je geleerd hebt kun je voortaan zelf toepassen. Je bent na afloop in staat om van alles en nog wat te creëren zowel op strategische niveau als hele praktische zaken, zowel activiteiten voor je werk als zaken in de privésfeer. Je komt uit deze dag met nieuwe energie en een nieuwe toekomst.  Daarbij blijft het heel concreet, het actieplan is klip en klaar.  Een werkgever krijgt een medewerker waar passie in zit en meteen ook met  een concreet to-do lijstje.
De training duurt van  10.00-16.30 uur.  De trainer is Etienne Verlaat .Voor een lunch wordt gezorgd.  De kosten zijn € 395  excl. BTW bij open inschrijving. Bij in company zijn de kosten € 1.196  excl. BTW, lunch en ruimte (maximaal 20 personen). Aanmelden kan bij advies@etienneverlaat.nl voor meer informatie kun je contact opnemen met Etienne Verlaat, tel: 06 10 88 88 26.