Wie ik ben in het kort

Ik ben een ondernemende, rustige en communicatief vaardige finance professional met zo’n 20 jaar ervaring bij voornamelijk Gemeenten. Ik heb gewerkt in functies als (senior) financieel adviseur, coördinator, projectleider, controller en manager. Ik ben in dienst geweest bij gemeenten, bij Eiffel en BMC. Ik ben academisch geschoold en ben opgeleid tot life-coach.

 

Het op tijd leveren van goede budgetcyclus-producten (begroting, rekening, rapportages) is de rode draad door mijn carrière. Vanaf 2007 heb ik een eigen eenmanszaak (ZZP), waarbij ik mij in mijn product- en dienstverlening heb gericht op financiën (zoals p&c-cyclus, beleidsnota’s, adviezen etc), bedrijfsvoering (verbetering (financiële) bedrijfsvoering, kengetallen, rechtmatigheid etc).

 

Als persoon ben ik te omschrijven als: ondernemend, creatief, gedreven, analytisch, oplossings- en klantgericht, verbindend en mensgericht.